Skip to main content

Your Travelcoach is een onderneming die zich specialiseert in het vervoer naar evenementen en festivals.

We organiseren onze reizen vanuit in en rondom de regio Tilburg en Oirschot hier ligt onze basis. Onze passagiers reizen per luxe touringcar of soms in speciaal vervoer naar zijn of haar favoriete bestemming. Speciaal vervoer kan bijvoorbeeld zijn in een Londonbus of met een cabriobus.

Onze passagiers kunnen bij diverse opstapplaatsen in en om de regio Tilburg, hun opstap maken naar hun gewenste evenement.

Door middel van onze website kan men zien, welke bustrips door ons zoal georganiseerd gaan worden. Men wordt geïnformeerd over een evenement die men kan bezoeken en kiezen om met ons mee te reizen door een betaling online te doen in onze webshop met I-deal.

Na betaling zal de boeking worden verwerkt en zal de boeker een Boarding Pass ontvangen die men moet aantonen aan de begeleiding van de bus. De aanmelding zal zichtbaar worden gemaakt op een buslijst. Zorg dat je de juiste informatie doorgeeft van je medereiziger, zo kunnen de gegevens zo goed mogelijk worden verwerkt voor op de buslijst. Het is natuurlijk altijd leuk om te zien wie er allemaal meegaat naar dat feest waar je al een tijd naar uitkijkt.

Bon Voyage!

Your Travel Coach